Training
kracht blessurepreventie

Training

Individuele trainingsschema's

Manuele therapie
losmaken pijnbestrijding

Manuele therapie

Om stroeve gewrichten en spieren los te maken.

Podologie
beweging blessurepreventie

Podologie

Ondersteuning bij afwijking in het looppatroon.

Dry Needling
losmaken pijnbestrijding

Dry Needling

Stijve en stramme spieren laten verdwijnen.

Waarom MotionLab

Uitgebreid centrum

MotionLab is verhuisd naar een gloednieuw pand. We hebben meer ruimte en op die manier willen we jullie nog beter van dienst zijn .

Professionele Therapeuten

Achter MotionLab staan professionele therapeuten met een unieke mix aan ervaring. In een open sfeer delen we graag onze expertise en kennis. Dit garandeert dat elke sporter een sportieve en effectieve begeleiding op maat krijgt aangeboden.

Persoonlijke begeleiding

Een individueel probleem vereist een persoonlijke aanpak. Dit start bij de intake, met een uitgebreid onderzoek. Zo ontstaat een uniek behandelplan voor je begeleidingstraject, met het oog op het beste resultaat.

Totaalaanpak in sportbegeleiding

Topatleet of recreant? Maakt niet uit. Bij MotionLab willen we iedereen op een verantwoorde manier aan sport laten doen. Dankzij een gepersonaliseerde totaalaanpak en vele jaren ervaring bieden wij voor elk type sporter de juiste oplossing.

Na een grondige analyse bekijken we samen welke oefeningen, behandelingen en technieken aangewezen zijn voor jouw herstel en/of verbetering van de sportprestaties. Dit doen we informeel, volledig in lijn met onze sportieve no-nonsense mentaliteit.

Sporten en trainen zijn een absolute must voor een gezonde levensstijl. Met onze begeleiding, aangepaste oefeningen volgens moeilijkheidsgraad én jouw doorzettingsvermogen boek je gegarandeerd het gewenste resultaat.

Laat ons weten hoe we jou kunnen helpen.

Onze therapeuten

Een gloednieuwe praktijk!

In ons nieuw pand in Schoten hebben we meer mogelijkheden om je beter te helpen!

Boek je afspraak nu online!

We willen onze patiënten nog beter van dienst zijn en daarom kozen we voor een online afsprakenplatform! De kinesitherapeuten van MotionLab staan voor je klaar. Maak hier een afspraak!

Instagram

Lieve patiënten, met veel spijt in het hart neem ik al veel sneller dan verwacht afscheid van jullie en van Motionlab.

Onverwacht heb ik de kans gekregen om in de praktijk waar ik altijd van gedroomd heb te kunnen starten. Het is (echt waar) een hartverscheurende keuze geweest aangezien ik ook hier zo een goede werkplek gevonden had.

Dank u wel Tom, Jan en Ellen voor de leuke en leerrijke maanden. Jullie zijn een geweldig team. Dank u wel aan alle patiënten voor jullie enthousiasme en doorzettingsvermogen tijdens de sessies. Jullie zijn allemaal heel goed bezig. Ik ga jullie missen!
...

De Motionlab stempel is nogmaals gedrukt: dit keer op de Pan American Open in Ecuador. .
Maarten De Ridder🥉
Alissia Bombello 🥉
Proficiat !
...

We zijn op zoek naar een gemotiveerde collega om onze praktijk te komen versterken vanaf september.
Aanbod: halftijdse betrekking die kan uitgebouwd worden tot een voltijdse.
Profiel: kennis van manuele therapie en/of sportkinesitherapie zijn pluspunten.
Stuur jouw cv door naar: hallo@motionlab.be
...

Afgelopen weekend 2 x goud gehaald op de European Championships Veterans. Proficiat mannen en good work voor onze PT Senne! 🥇 ...

Antwerp-Anderlecht Bedankt voor de uitnodiging @inpro ...

Jullie kennen ongetwijfeld Tom al 🙂

Dankzij continue bijscholing en een intensieve samenwerking met professionele federaties, sportbonden, het BOIC en Sport Vlaanderen beschikt Tom over een uitgebreide kennis en ervaring in het begeleiden van topatleten en recreanten. Voor iedereen die zijn sportieve doelen wil omzetten in resultaat.
...

Na enkele weken trainen even ontspannen op de bus... ...

Kennen jullie Senne al? Senne is onze Personal Trainer! Hij behaalde 6x een Belgische titel in judo en maakte deel uit van de nationale en de Olympische ploeg werkende naar een kwalificatie voor Rio De Janeiro. Who is up for the challenge?
📧senne@motionlab.be
...

Onze kine Ellen staat in voor de sportmedische begeleiding van Aline en Colin tijdens de Europacup Skeleton. Veel succes dit weekend ! ...

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.